Suorahakutoimistoille

briefcase

Työtehtävien taustat yli 100 000 vastuupäättäjästä

Grand Eleven on johtaja- ja asiantuntijaehdokkaiden tietokantapohjainen kartoitus- ja kontaktointipalvelu, joka tarjoaa yhteyden yli 100 000 ammattilaiseen. Grand Eleven soveltuu sekä suorahakuyhtiöiden konsulttien ja researchereiden että myös yritysten omien rekrytoijien käytettäväksi.

Grand Eleven –palvelu tehostaa huomattavasti suorahakuprojektien työlästä desk research –vaihetta, jossa henkilön pätevyys ja motivaatio täytyy erikseen selvittää ennen haastatteluvaihetta.

Grand Eleven ehdokastietokanta sisältää suorahakuun soveltuvat tiedot yli 35 000 yrityksen päättäjästä. Suorahakua tekevä taho valitsee Grand Elevenin yli 100 000 ehdokkaan joukosta potentiaaliset profiilit perustuen muun muassa ehdokkaan yritykseen, sen kokoon, toimialaan, mantieteellisen sijaintiin sekä ehdokkaiden vastuualueisiin.

Palvelun hyödyt rekrytoijalle ja suorahakuyritykselle

tehokkuus

Tehokkuus

Grand Eleven –ehdokaskartoituspalvelun ansiosta suorahakutoimisto voi tehostaa omaa toimintaansa. Pätevien kandidaattien tavoittamisessa kuluu vain 20% siitä ajasta, joka kuluisi jos työ tehtäisiin perinteisen desk researchin keinoin. Tämä lyhentää selkeästi suorahakutoimeksiantojen läpimenoaikaa.

kattavuus

Kattavuus

Grand Elevenin kutsutietokanta sisältää yli 100 000 henkilöä vastuualueineen. Yli 35 000:n yrityksen vaikuttajaa; ylintä johtoa, päälliköitä ja asiantuntijoita.

helppous

Helppous

Grand Elevenin avulla rekrytoija selvittää helposti kandidaattien pätevyyden sekä motivoituneisuuden vaihtaa positiota. Tällöin suorahakukonsultti voi keskittyä suorahaun tärkeimpään vaiheeseen eli arvioimaan kahdenkeskeisessä haastatteluissa kandidaatin sopivuutta tehtävään ja uuteen organisaatioon.